Actrita Oana Pellea s-a numarat printre cei 20.000 de oameni care au protestat in Piata Victoriei impotriva modificarilor la legile justitiei.

"Am fost din nou in strada impreuna cu 20000 de oameni. Am strigat: "Vrem Justitie-Nu Coruptie!" Am fost fata in fata cu zidurile Guvernului si Parlamentului....din nou... Strigam de atata amar de vreme la niste ziduri! Nu ne asculta nimeni! Nu tine nimeni cont de noi! Nu a venit niciodata nimeni la noi in strada sa ne intrebe ce doleante avem. Strgam si la zidurile blocurilor de atata amar de vreme: "Daca va pasa-Iesiti din casa! "Iar o parte din Romanie se uita de dupa perdea sau sustine "Strada" din balcon....asteptand sa vada cum se inclina balanta...incotro bate vantul, exista insa si o Romanie curajoasa, responsabila si demna....Concluzie: am fost alaturi de 20000 de oameni demni si cinstiti ce au strigat cu toata puterea: "Nu vrem sa fim o natie de hoti"!

Pacat pentru cei ce nu au fost cu noi in strada...a fost o luna superba peste Bucuresti.

Va urma...", a scris actrita pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.