O aeronava TAROM care plecase, duminica, din aeroportul de la Iasi cu destinatia Torino, s-a intors din zbor dupa 30 de minute de la decolare, din cauza unor probleme la sistemul de navigatie.
„Compania TAROM informeaza ca aeronava programata sa opereze astazi, 05 Noiembrie 2017, cursa ROT 441 Iasi - Torino de astãzi, s-a intors din zbor, conform procedurilor standard in aceasta situatie, dupa 30 de minute de la decolare din cauza unor probleme la sistemul de navigatie.

Avionul a aterziat in conditii de maximã sigurantã pe Aeroportul International Iasi, iar in prezent pasagerilor, inclusiv celor aflati pe aeroportul din Torino, li se asigurã asistentã la sol conform Regulamentului EC 261/2004. Se estimeaza o intarziere de aproximativ 6h, necesara procedurilor de verificare, testare si remediere a problemelor tehnice aparute”, se arata in comunicatul TAROM.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.