Un tanar de 19 ani din judetul Giurgiu a fost prins de politisti cand circula cu 214 kilometri la ora pe autostrada Bucuresti – Pitesti si a fost filmat cand depasea pe banda de urgenta. Tanarul are permis de conducere de un an si cinci luni, iar politistii l-au amendat si i-au detinut permisul in vederea suspendari pentru 150 de zile.

Politistii au depistat un tanar de 19 de ani din Bolintin Vale, judetul Giurgiu, in timp ce conducea un autoturism, pe Autostrada Bucuresti – Pitesti, circuland cu viteza de 214 kilometri la ora.

Ulterior, el a fost filmat in timp ce efectua manevra de depasire pe banda de urgenta.

Politistii au stabilit ca baiatul avea permis de conducere de un an si cinci luni.

Tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda de 2.175 lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 150 de zile.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.