O tanara in varsta de 23 de ani din judetul Neamt a fost gasita decedata, sambata seara, moartea sa survenind in conditii suspecte. Autoritatile au fost anuntate de producerea unei explozii, dar atunci cand pompierii au ajuns la fata locului au stabilit ca nu este vorba de asa ceva, nici de un incendiu, cazul fiind anchetat de Politie.

Pompierii au fost anuntati, sambata seara, ca s-ar fi produs o explozie la o locuinta in localitatea Baltatesti, la fata locului deplasandu-se sase pompieri cu o autospeciala.

In momentul in care echipele de interventie au ajuns la fata locului au gasit o tanara decedata, care avea hainele arse.

In urma primelor cercetari, pompierii au stabilit ca in locuinta respectiva nu s-a produs o explozie si nici nu a fost vreun incendiu.

Trupul neinsufletit a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei si aflarea cauzei decesului.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili in ce conditii a avut loc decesul tinerei de 23 de ani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.