Patriarhul Daniel face un apel la rugaciune pentru victimele atentatului terorist de la New York, de la sfarsitul lunii octombrie.

Vazand cu ingrijorare ca tot mai multi oameni nevinovati cad victime ale atacurilor teroriste fanatice, este necesar sa inmultim rugaciunile pentru incetarea urii si a violentei care produc panica si nesiguranta in societate. Sa ne rugam lui Dumnezeu mai ales in aceste zile de sambata si duminica (4 si 5 noiembrie a.c.) pentru odihna sufletelor celor decedati in atacul terorist de la New York, pentru vindecarea celor raniti si pentru consolarea familiilor acestora”, se arata in mesajul Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane.

Patriarhul Daniel isi exprima profundele sentimente de compasiune si solidaritate cu poporul american greu incercat.

Opt persoane au murit si alte 11 au fost ranite in atacul din 31 octombrie cand un barbat de 29 de ani, din Uzbekistan, venit in SUA in 2010, a intrat cu un camion inchiriat de la Home Depot pe o alee pietonala si pentru biciclete situata in apropiere de World Trade Center.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.