Barbatul care in urma cu aproape doua saptamani a violat o femeie dupa ce a condus-o pe jos acasa, la plecarea dintr-un club din Capitala, a fost arestat preventiv. El a iesit recent din penitenciar, fiind eliberat cu un an mai devreme in baza legii recursului compensatoriu, dupa ce fusese condamnat la 10 ani de inchisoare pentru ca a violat o fetita de 13 ani din Constanta.

Potrivit Politiei Capitalei, in noaptea de 22 octombrie, in jurul orei 02.30, femeia, in varsta de 32 de ani, a fost abordata la iesirea dintr-un club din Sectorul 2 de un barbat pe care nu il cunostea. Acesta a condus-o pe femeie acasa, pe jos, cu acordul ei, scrie News.ro.

In apropierea casei femeii, pe Calea Mosilor, barbatul, in varsta de 33 de ani, a violat-o si, amenintandu-o, a furat din geanta acesteia un telefon mobil si suma de 50 de lei, apoi a fugit, fiind gasit in Constanta, acasa la un apropiat.

Barbatul a fost retinut, miercuri, pentru viol si talharie calificata, iar joi judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti a admis propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Potrivit presei locale, barbatul este unul dintre din cei 80 de detinuti eliberati din Penitenciarul Giurgiu in baza legii recursului compensatoriu. El a fost eliberat cu un an mai devreme, in 19 octombrie, chiar in ziua in care aceasta lege a intrat in vigoare. Barbatul fusese condamnat la 10 ani de inchisoare, dupa ce a violat o fetita de 13 ani din Constanta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.