O tanara de 17 ani din municipiul Lugoj, judetul Timis a fost gasita de familie spanzurata intr-o anexa a locuintei, iar fata nu a lasat niciun bilet de adio. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, Florina Dragomir, a declarat pentru News.ro ca tanara de 17 ani a fost gasita spanzurata, luni seara, intr-o anexa a locuintei din municipiul Lugoj. Mai multe echipaje de politie si de la ambulanta au sosit la locul incidentului, iar medicii au inceput imediat manevrele de resuscitare, insa in zadar, fata fiind declarata decedata.

„Politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o tanara de 17 ani a fost gasita decedata intr-o anexa a unei locuinte de pe raza localitatii Lugoj. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, a declarat Florina Dragomir.

Politistii spun ca familia fetei a declarat ca nimic nu prevestea gestul tinerei si ca aceasta nu parea sa aiba probleme. De asemenea, ea nu a lasat un bilet de adio ca sa isi explice decizia.

Oamenii legii incearca sa afle ce a impins-o pe fata si isi ia viata.

Trupul neinsufletit a fost transportat la Servociul de Medicina Legala din Lugoj, pentru autopsie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.