O angajata a Spitalului din Tarnaveni a fost condamnata definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a luat credite pe numele unor colegi, utilizand acte false, informeaza stirilekanald.ro.

"Curtea de Apel Alba Iulia a dispus condamnarea inculpatei la pedeapsa de 3 ani inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de 4 ani pentru comiterea infractiunilor de folosire in mod direct de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in scopul obtinerii de bani, inselaciune, fals intelectual, fals material in inscrisuri oficiale, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals", se arata intr-un comunicat de presa al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Alba.

Hotararea este definitiva.

"Claudia Bota angajata in cadrul Spitalului Mun. Tarnaveni – Serviciul Resurse Umane, a indus in eroare, prin mijloace frauduloase, reprezentantii C.A.R. C.F.R. Cluj – Sucursala Teius cu ocazia perfectarii unui numar de 12 contracte de credit in valoare totala de 355.000 lei.

Ea a intocmit in fals cereri de credit in numele unor persoane fizice, fara acordul sau cunostinta acestora, depunand in acest sens adeverinte de salariu pe care le-a falsificat. Totodata aceasta a depus angajamente de plata din partea unor giranti, angajati ai Spitalului Mun. Tarnaveni, fara cunostinta acestora, insotite de adeverinte de salariat falsificate. Adeverintele au fost completate de catre inculpata prin folosirea datelor nedestinate publicitatii, obtinute in cadrul atributiilor de serviciu", arata DGA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.