OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a anuntat vineri numirea fostului vicepremier Sevil Shhaideh ca membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al companiei, precum si ca membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidential si de Nominalizare ale OMV Petrom, ca urmare a renuntarii lui Mihai Busuioc la mandat.

"Sevil Shhaideh a fost numita membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidential si de Nominalizare ale OMV Petrom, incepand cu data aprobarii numirii sale de catre Consiliul de Supraveghere, respectiv 26 octombrie 2017, si pana la urmatoarea Adunare Generala a Actionarilor”, informeaza un comunicat al OMV Petrom, potrivit News.ro.

Sevil Shhaideh este licentiata a Facultatii de Planificare Economica si Cibernetica din cadrul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti si a obtinut o diploma de master in Managementul Poiectelor de Afaceri la Universitatea Ovidius din Constanta.

De asemenea, este specializata in diverse domenii, precum manager de proiect, expert in administratie publica si auditor in managementul calitatii si audit financiar.

Shhaideh are o experienta de 20 ani in calitate de functionar la nivelul administratiei publice locale. Incepand cu anul 2012 a detinut mai multe functii in cadrul Guvernului Romaniei, precum secretar de stat si ministru in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si de viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, avand ca principale responsabilitati dezvoltarea regionala, managementul proiectelor europene si al activitatilor din administratia publica.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.