Doi barbati au fost gasiti morti, joi seara, pe un camp de la periferia municipiului Targoviste, cazul fiind preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, care a deschis o ancheta in acest caz.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, un trecator a sunat, joi seara, la numarul 112 si a anuntat ca a descoperit cadavrele a doi barbati pe un camp, in apropierea municipiului Targoviste.

Politistii si procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita au deschis un dosar penal, iar la ora transmiterii acestei stiri fac cercetari la fata locului.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, ca barbatii au 40 si 49 de ani. Unul dintre bărbaţi, cel în vârstă de 49 de ani, Gheorghe Ifrim, era consilier local UNPR în comuna Răzvad.

Viceprimarul localităţii, Ionela Şerban, a declarat că bărbatul se afla pe câmp împreună cu un alt localnic pentru a culege varză. Ea a spus că, potrivit familiei bărbatului, acesta şi-a sunat un prieten, iar în timp ce vorbeau consilierul a strigat către persoane pe care le prinsese la braconaj, ameninţându-le că va anunţa Poliţia. În acel moment, s-au auzit împuşcături, a mai spus, la Antena 3, viceprimarul din Răzvad.

"Presupun că îi cunoşteau pe cei care făceau braconaj şi de aceea au fost omorâţi", a adăugat viceprimarul din Răzvad, care a precizat că victimele au fost împuşcate în cap şi în abdomen.

Tot joi, un alt barbat a fost gasit mort in apele lacului de acumlare din zona localitatii Crevedia, judetul Dambovita. Acesta a fost identificat, fiind vorba despre un barbat de 55 de ani din Bucuresti, dat disparut din data de 24 octombrie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.