O noua editie Black Friday se apropie si multi dintre noi deja facem planurile pentru cumparaturi. Daca nu stii cand sa iti setezi alarma de ceas ca sa te trezesti sa profiti primul de discounturi, iti spunem noi cand in luna noiembrie incepe perioada de promotii Vinerea Neagra 2017.

Black Friday este unul dintre cele mai importante evenimente pentru retaileri, iar editia de anul acesta se anunta a fi una la fel de spectaculoasa. Dar totusi, cand incepe Vinerea Neagra 2017? Ti-am pregatit noi lista cu datele din calendar cand sa te pregatesti pentru discounturile din magazinele online si offline.

Pregateste-te din timp pentru shopping: afla cand incepe noua editie de Black Friday 2017!

Pentru ca stim ca o ocazie buna nu trebuie ratata, Black Friday nu face exceptie, Anul acesta, la fel ca si la celelalte editii, Vinerea Neagra ar trebui sa inceapa in ultima vineri din noiembrie, prima dupa Ziua Recunostintei, conform traditiei americane. Asta inseamna ca 24 noiembrie este data oficiala cand incepe Black Friday in intreaga lume.

Insa multi retaileri de la noi fura startul si incep sa aplice discounturi cu o saptamana mai devreme, din 17 noiembrie, asa cum mai mult ca sigur se va intampla cu Black Friday 2017 la eMAG.

Black Friday 2017 nu e doar o zi de vineri cu oferte

Ce trebuie sa retii din aceasta aglomerare de oferte este ca Black Friday 2017 nu inseamna ca magazinele aplica promotii doar intr-o singura zi si ca aceasta perioada se intinde pe mai multe zile, inclusiv in weekend. Da, ai cele mai mari sanse sa gasesti ce ai nevoie la cele mai bune preturi vineri, dar s-ar putea sa ai surprize si peste weekend.

Asta inseamna ca ai mai multe oportunitati de a cumpara ce ai nevoie sau inclusiv cadouri pentru Craciun. Cu alte cuvinte, asteapta-te la doua weekenduri full de reduceri intre 17-19 noiembrie si/sau 25-27 noiembrie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.