Din cauza unor defectiuni la un server central al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, Ministerul Afacerilor Interne anunta ca joi nu se vor putea desfasura activitati cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene. 

"Din cauza unor defectiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfasura activitati cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene.

Personalul de interventie lucreaza deja pentru rezolvarea situatiei.

Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca se depun toate eforturile pentru remedierea situatiei in cel mai scurt timp.

Imediat ce situatia va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetatenilor", a scris Ministerul Afacerilor Interne, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.