Un recidivist a atacat o femeie pe o strada din statiunea Saturn, a lovit-o in cap si a violat-o. Femeia a fost transportata la spital si consultata de medici. 

Incidentul s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, pe o strada din statiunea Saturn.

Victima a fost o femeie in varsta de 49 de ani care se indrepta spre un restaurant din zona, potrivit Libertatea.ro.

Agresorul a surprins-o din spate si a lovit-o in cap, a dezbracat-o si a violat-o. Cand si-a revenit, femeia s-a tarat pana la restaurantul la care trebuia sa ajunga initial si a cerut ajutor.

O ambulanta a preluat-o si a transportat-o la spitalul din Mangalia, ulterior fiind transferata la cel din Constanta.

Politia a deschis un dosar de cercetare penala pentru agresiune. Medicii au stabilit ca femeia era confuza in urma loviturii la cap si fusese violata.

Politistii au reusit sa il identifice pe suspect si au descoperit ca este un recidivist in varsta de 27 de ani. Potrivit acestora, barbatul fusese eliberat din penitenciar la inceputul anului.

Barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore si a fost dus in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie propus pentru arestare preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.