Inspectoratul Scolar Dambovita a demarat o ancheta la o scoala din localitatea Uliesti dupa ce doi elevi s-au imbrancit, iar unul a cazut si s-a lovit puternic cu capul de gresie, intrand in coma. La spital, copilul de 13 ani si-a revenit, inca medicii au constatat ca are un hematom si s-ar putea sa aiba nevoie de o interventie chirurgicala. Copilul a fost transferat la Spitalul Obregia din Capitala.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dambovita, profesorul Valentin Stancu, a declarat, miercuri, pentru News.ro, ca s-a dispus o ancheta in urma unui incident produs pe holul scolii din satul Croitori, structura a scolii gimnaziale Uliesti.

Un elev in varsta de 13 ani s-a certat cu un coleg cu un an mai mare, iar acesta din urma l-a impins pe holul scolii, baiatul de clasa a saptea lovindu-se puternic cu capul de gresie. Imediat dupa lovitura, copilul a intrat in coma.

Profesorul de serviciu se afla pe holul scolii dar nu a avut timp sa reactioneze si sa-i desparta pe cei doi, dar a sunat la 112.

Potrivit lui Stancu, baiatul a fost dus initial la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, iar medicii de la aceasta unitate au decis transferul la Spitalul Obregia din Capitala.

Copilul si-a revenit din coma, insa are un hematom la cap, iar medicii iau in calcul posibilitatea sa fie supus unei interventii chirurgicale, le-au spus parintii celor de la ISJ Dambovita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.