Carmen Ichim, prefectul judetului Buzau, a solicitat, marti, in cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, masuri de securitate suplimentare in contextul numarului tot mai mare de imigranti. 

Prefectul de Buzau a cerut organizatorilor de evenimente publice, care aduna un numar mare de participanti, sa ia masuri suplimentare pentru a evita eventualele incidente care pot aparea, informeaza Digi24.ro.

"Tinand cont de faptul ca numarul de migranti a crescut si la noi destul de mult, tinand cont de ce se intampla la nivel international, as vrea ca atunci cand la nivelul localitatilor mari cum sunt Buzau, Ramnicu Sarat, Nehoiu dar si altele, cand se intampla actiuni cu mari aglomeratii, organizatorii sa-si ia masuri de precautie”, a spus Carmen Ichim.

Prefectul a solicitat masuri suplimentare si din partea Politiei, Jandarmeriei si pompierilor: ”Totodata, vreau ca Politia, Jandarmeria si ISU sa ia masuri de protectie, astfel incat sa nu avem si noi vreun eveniment nedorit. Ganditi-va ca urmeaza 31 decembrie si prin toate pietele vor fi mari aglomerari de oameni".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.