O femeie a murit si alte cinci persoane au fost ranite intr-un accident care s-a petrecut marti spre miercuri, pe Soseaua Borsului, intre localitatea Santion si municipiul Oradea. In accidentul rutier au fost implicate un microbuz si un autotren. 

„In jurul orei 22.45, ISU Crisana a fost anuntat despre producerea unui accident rutier pe calea Borsului nr. 73 in care au fost implicate un microbus 8 plus 1 si un autotren soldat cu sase victime. In microbuz au fost trei femei si trei barbati. Dintre cele sase victime, o femeie a fost declarata decedata, doi barbati si o alta femeie sunt in stare foarte grava (cod rosu medical) si doua victime sunt cu multiple leziuni (cod galben medical), toate fiind transportate la spital”, a declarat Camelia Rosca, purtatorul de cuvant al ISU 'Crisana', potrivit Digi24.ro.

O autospeciala pentru transport victime multiple, o autospeciala cu spuma si apa din cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Oradea, o autospeciala de descarcerare, un echipaj de Terapie Intensiva Mobila si trei echipaje ale Serviciului de Ambulanta au fost dispuse la fata locului.

Trei persoane au avut nevoie de descarcerare, iar cele cinci victime care erau inca in viata au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean. Miercuri dimineata, starea celor trei victime cu rani foarte grave era inca foarte critica.

Politia a inceput cercetarile pentru a stabili "cauzele si imprejurarile producerii evenimentului rutier. Traficul s-a desfasurat pe un singur sens, alternativ, pana la finalizarea cercetarilor", a transmis Politia Bihor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.