Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat noi detalii marti despre taxa de acces in centrul Bucurestiului.

Gabriela Firea spune ca se va face o consultare publica privind aplicarea unei taxe de acces in centrul Bucurestiului, insa numai dupa ce va cumpara autobuzele, tramvaiele si troleibuzele noi, va moderniza transportul public, va face piste de biciclete si parcari.

"Dupa ce toate aceste masuri se vor implementa, printr-o consultare publica adecvata, credem ca se va ajunge si la instituirea unei taxe de centru pentru protejarea mediului inconjurator, a cladirilor de patrimoniu, si pentru decongestionare. (...) Avem foarte multe rable in Bucuresti.

Cetatenii ar dori sa foloseasca transportul in comun, dar nu este unul de calitate, nu putem sa dam vina pe cetateni ca nu s-a innoit cum ar trebui parcul auto in ultimii 20 de ani. Facem tot ce este omeneste sa recuperam aceste intarzieri", a declarat primarul general, Gabriela Firea, in cadrul conferintei conferinta Live Business organizata de Economica.net.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.