Un barbat in varsta de 36 de ani a fost retinut dupa ce a agresat un taximetrist si i-a furat masina.

"Politisti din cadrul Sectiei 2 au fost sesizati prin intermediul 112, de catre un barbat, in varsta de 53 de ani, taximetrist, cu privire la faptul ca a fost agresat fizic de catre un client, care ulterior i-a sustras autoturismul", se arata intr-un comunicat transmis de Politia Capitalei.

Taximetristul a luat doi clienti din municipiul Campina, care i-au solicitat sa-i transporte in Capitala si ulterior la aeroportul Otopeni. In timp ce se aflau pe soseaua Bucuresti – Ploiesti, in zona unei intersectii, unul dintre clienti a tras frana de mana, a oprit autoturismul, agresandu-l pe soferul care a reusit sa iasa din autoturism si sa strige dupa ajutor.

In fata si in spatele taxiului au oprit alte doua autoturisme, timp in care agresorul s-a urcat la volanul taxiului si a demarat, lovind cele doua masini pentru a scapa, mentioneaza autoritatile.

La putin timp, barbatul a fost depistat si imobilizat, fiind dus pentru audieri la sediul Sectiei 2 Politie si retinut pentru talharie si distrugere, potrivit digi24.ro.

Si cel de-al doilea pasager a fost identificat, insa taximetristul a specificat ca nu ar fi avut nicio implicare in agresiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.