Dinu Pescariu a declarat, joi, ca nu intelege de ce Ecaterina Andronescu neaga intalnirea pe care ar fi avut-o cu el in 2001, an in care a fost semnat primul contract legat de baza "Cutezatorii" si in 2009, cand au discutat despre prelungirea contractului. 

"Dansa, fiind ministru, probabil ca avea lucruri mai importante pe cap si s-ar putea ca anumite lucruri sa ramana in planul 2, dar nu poate sa nege ca ne-am intalnit si am discutat”, a declarat Dinu Pescariu, potrivit Digi24.ro.

Pescariu a declarat ca exista dovezi ale intalnirii dintre el si ministrul Educatiei de la acea vreme.

Intrebat care este motivul pentru care Ecaterina Andronescu ar vrea sa ascunda aceasta intalnire, Pescariu a declarat ca fostul ministru ar incerca sa se delimiteze de subiectul care a inflamat opinia publica.

"Cred ca in momentul asta, fiind aceasta bula si inflamandu-se si opinia publica, probabil incearca sa se delimiteze, cand lucrurile vor intra pe fagasul normal, toata lumea va fi mandra cu ce se intampla acolo. E o baza care a fost a statului, e a statului, doar ca acum a devenit o zona extrem de agreabila”, a spus Dinu Pescariu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.