WhatsApp introduce o noua functie in aplicatia pentru telefoanele mobile. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a distribui locatia in timp real. 

"Astazi, anuntam eliberarea unei noi optiuni care va permite posibilitatea de a distribui locatia in timp real cu familia si prietenii. Fie ca va intalniti cu prieteni, sau ca doriti sa ii informati pe cei dragi ca sunteti in siguranta, optiunea Locatie in timp real reprezinta o modalitate simpla si sigura de a le spune celor din jur unde va aflati. Aceasta optiune care este criptata integral, va ofera posibilitatea de a controla cu cine veti distribui aceasta informatie si pentru ce perioada de timp. Puteti opta pentru a intrerupe aceasta distribuire in orice moment sau puteti lasa ca optunea selectata de timp sa fie finalizata.

Iata cum functioneaza. Deschideti o conversatie cu o anumita persoana sau grup cu care doriti sa distribuiti aceasta informatie. La sectiunea "Locatie" de la butonul atasare, veti gasi o noua optiune "Distribuire locatie in timp real". Selectati perioada pentru care doriti ca aceasta informatie sa fie distribuita si apasati trimiteti. Fiecare persoana din conversatie va putea vedea locatia in timp real afisata pe harta. In cazul in care mai multe persoane distribuie locatia intr-un grup, toate locatiile vor fi disponibile pentru a fi vizualizate pe harta.

Locatia in timp real este disponibila atat pe Android cat si pe iPhone si va fi eliberata in saptamanile care urmeaza. Speram sa va placa", informeaza WhatsApp pe blog.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.