Un tanar in varsta de 21 de ani din Bucuresti s-a rasturnat cu masina, luni seara, in timp ce era urmarit de politie. Aceasta din urma a constatat ca barbatul nu avea permis de conducere si transporta in autoturism mai multe plicuri cu materie vegetala. 

Luni seara, in jurul orei 23:00, un echipaj al Sectiei 4 Politie a incercat sa opreasca un sofer, care a refuzat si a accelerat. Politistii au plecat in urmarirea autoturismului, primind ajutor si din partea altor echipaje, anunta Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, potrivit Adevarul.ro.

Desi politistii l-au somat sa opreasca, tanarul in varsta de 21 de ani a refuzat, astfel ca oamenii legii au fost nevoiti sa traga un foc de arma in anvelope.

Soferul si-a continuat drumul, iar, pe Soseaua Panduri, in zona Academiei Militare, in incercarea de a scapa, a lovit o bordura si a rasturnat autoturismul. In masina se mai aflau trei persoane, insa niciuna nu a fost ranita.

Oamenii legii au constatat ca soferul nu detinea permis de conducere, iar in autoturism au fost gasite mai multe plicuri cu materie de origine vegetala, ce urmeaza sa fie duse la expertiza. Soferul si ceilalti pasageri au fost dusi la audieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.