Un accident rutier grav s-a produs, luni, pe Calea Crangasi din Capitala, unde o autobasculanta a lovit patru autoturisme, apoi a patrus pe trotuar si s-a oprit langa zidul unei farmacii. Trei pietoni si un taximetrist au fost raniti in urma accidentului.

Potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, accidentul s-a produs pe Calea Crangasi, la intersectia cu strada Ceahlau, fiind implicata o autobasculanta care circula dispre Podul Grant catre Piata Crangasi, dar si patru autoturisme.

Primele informatii arata ca autobasculanta a lovit patru autoturisme, apoi a intrat pe trotuar si s-a oprit langa o farmacie din zona.

Patru persoane sunt implicate, intre care trei pietoni si un taximetrist”, au precizat reprezentantii Brigazii Rutiere.

Potrivit acestora, taximetristul a suferit leziuni, dar este constient, iar pietonii au rani usoare. Medicii au stabilit ca o singura persoana - taximetristul - trebuie transportata la spital.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.