Un barbat de 57 de ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, dupa ce a lovit, amenintat si violat o fata de 12 ani din localitatea Cerneteaz, judetul Timis. Barbatul urmarea fata cand venea de la scoala, o lua si o ducea pe un camp unde o viola. Fapta s-a produs de mai multe ori, pana cand fetita a povestit parintilor ce i se intampla.

Procurorii au dispus urmarirea penala fata de Sandor Szilagy, pentru infractiunea de viol in forma continuata, barbatul fiind prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorilor de la Tribunalul Timis care au admis cererea pentru o perioada de 30 de zile.

”Din referatul cu propunere de arestare preventiva a rezultat ca in cursul lunii octombrie 2017, in mod repetat, pe raza unei localitati din judetul Timis, inculpatul Sandor Szilagy, prin constrangere, respectiv prin folosirea fortei si prin folosirea de amenintari cu acte de violenta, a intretinut de mai multe ori raporturi sexuale cu o persoana vatamata minora”, se arata in comunicat.

Potrivit anchetatorilor, faptele s-au petrecut in localitatea Cernereaz din judetul Timis. Barbatul a urmarit-o pe fata cand iesea de la scoala. In drumul spre casa, o aborda pe fata si o ducea pe un camp din apropiere unde amenajase un loc cu folii de plastic. Acolo o viola si ii spunea ca daca va povesti cuiva ce i se intampla, o va face de ras in fata colegilor de la scoala.

La un moment dat, fata le-a povestit parintilor prin ce trecea, iar acestia au anuntat Politia, scrie News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.