Un urs a fost vazut, duminica dimineata, pe Drumul National 1 A, in Valenii de Munte, judetul Prahova, iar localnicii au alertat autoritatile. Animalul s-a sperit de farurile unei masini si a intrat pe o strada laturalnica, stricand mai multe garduri. Dupa patru ore, animalul s-a refugiat in padure.

Potrivit jandarmilor, duminica dimineata, in jurul orei 4.00, o persoana a anuntat pe numarul 112 ca, in localitatea Valenii de Munte, in zona statiei Petrom de pe DN 1 A, a vazut un urs ce alerga pe sosea si care ulterior s-a speriat de farurile unei masini si a intrat pe o strada laturalnica.

Jandarmii au anuntat toate institutiile cu atributii intr-un astfel de caz, dar si populatia din zona.

S-au format echipe de interventie formate din jandarmi, politisti si paznici ai fondurilor de vanatoare si s-a intervenit pentru goniera animalului, scrie News.ro.

”Ursul a fost cautat prin curtile localnicilor si in zona imediata impadurita (dealul Seciu) in intervalul 04.00 -08.00”, au precizat jandarmii.

Dupa patru ore, animalul s-a retras in padure, iar pagubele lasate in urma nu au fost insemnate.

In fuga sa, ursul a stricat cateva garduri, dar nu a provocat stricaciuni in gospodarii si nici nu au existat persoane ranite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.