Traficul a fost ingreunat in aceasta dimineata in apropierea Garii de Nord dupa ce o teava de apa calda s-a spart. Zona a fost acoperita de abur dens. 

Vizibilitatea a fost extrem de scazuta, astfel ca traficul a fost ingreunat.

Potrivit RADET, in jurul orei 6:45 s-a produs o avarie pe reteaua primara, in apropiere de Gara de Nord.

„Zonele afectate sunt: Bd. Gh. Duca, calea Grivitei, bd. Ion Titulescu, bd. Alexandru Ioan Cuza si strazile adiacente. Avaria a fost depistata imediat de echipele RADET, fiind izolata prin manevre de inchidere, urmand a se trece la remedierea ei. Echipele RADET vor lucra in regim continuu, pana la punerea in functiune a zonei afectate in cursul zilei de astazi. Eventualele puncte termice ce ar putea ramane oprite pe parcursul acestor lucrari vor fi afisate pe site-ul public www.radet.ro, sectiunea AVARII. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat atat clientilor regiei, cat si participantilor la trafic”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de RADET in jurul orei 9:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.