Un baiat in varsta de 11 ani a fost gasit spanzurat, cu sireturile, de tocul unei usi, in Centrul de Plasament din localitatea Zagujeni din judetul Caras- Severin. Politistii au deschis dosar penal.

”Un apel la numarul de urgente 112 anunta ca un minor de 11 ani a fost gasit inconstient intr-un centru de plasament. Ne-am deplasat la fata locului si am intocmit dosar penal. Vom face verificari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat”, a declarat Cecilia Danet, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Caras-Severin.

Potrivit politistilor, incidentul a avut loc in centrul de plasament din localitatea Zagujeni din judetul Caras-Severin.

Baiatul de 11 ani a fost gasit inconstient. In pofida manevrelor de resuscitare facute de echipajul medical sosit la centrul de plasament, baiatul nu a putut fi salvat.

Politistii mai spun ca baiatul a fost nascut in municipiul Resita.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.