Autoritatile din judetul Neamt au activat, joi, Planul rosu de interventie in cazul unui accident in care au fost implicate un microbuz si un camion.

Accidentul s-a petrecut in localitatea Petru Voda din comuna Poiana Teiului si s-a sfarsit cu ranirea a cel putin sase persoane, anunta purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, Adrian Rotaru, potrivit Agerpres.ro.

"Accidentul s-a soldat cu ranirea a sase persoane, din care un copil, o femeie si patru barbati cu leziuni si escoriatii la nivelul fetei", a afirmat purtatorul de cuvant.

In sprijinul acestora, au fost mobilizate sase ambulante, trei de la Serviciul Judetean de Ambulanta, doua ambulante SMURD de prim ajutor si una de terapie intensiva mobila.

Cele 6 persoane implicate in accodent au suferit rani usoare si au fost transportate la spital pentru investigatii suplimentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.