Medicul Gheorghe Burnei nu se poate intoarce in sala de operatii. Decizia finala este data de Curtea de Apel Bucuresti. care mentine controlul judiciar pe numele ortopedului, in dosarul in care este judecat pentru luare de mita.

Curtea de Apel Bucuresti a admis contestatia procurorilor la decizia Tribunalului Bucuresti care i-a ridicat inderdictia de a profesa. Astfel, medicul Burnei nu va mai putea profesa intr-un spital de stat.

Saptamana trecuta Gheorghe Burnei a depus actele pentru pensionare.

Conform deciziei de pensionare, medicului Gheorghe Burnei, profesor universitar la disciplina Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii "M.S. Curie, Facultatea de Medicina, "i-a incetat contractul individual de munca incepand cu data de 22.09.2017, fiind pensionat pentru limita de varsta".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.