Inspectoratul Scolar Bucuresti anunta ca va face verificari, dupa ce o femeie a reclamat ca ghiozdanul fiul sau cantareste 25% din greutatea corpului baiatului, ea fiind nemultumita ca la scoala nu sunt dulapuri in care copiii sa iti poata pune rechizitele.

"Mentionam faptul ca, in zilele imediat urmatoare, inspectorii scolari vor face verificarile de rigoare care sa certifice adevarul celor exprimate de doamna Nicoleta Vaia si, dupa caz, vor initia toate demersurile necesare pe langa autoritarile locale, astfel incat sa fie asigurate conditiile optime de scolarizare pentru elevii din Municipiul Bucuresti", au transmis, duminica seara, reprezentantii Inspectoratului Scolar Bucuresti.

Femeia, pe nume Nicoleta Vaia, a scris pe Facebook ca ghiozdanul copilului sau, elev in clasa I, cantareste aproximativ 25% din greutatea baiatului. Ea spune ca este dispusa sa plateasca pentru un dulap in care copilul ei sa isi poata lasa rechizitele, sustinand ca vrea sa il trimita la scoala doar cu o coala de hartie.

"Din invatamantul ala gratuit al lui Genunche sunt dispusa sa platesc cateva sute de lei pentru un dulapior. Nu, nu glumesc, cu o coala A 4 il trimit, ca si pe el il dor genunchii, ma rog, genunchele, sa nu supar ministerul", a spus femeia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.