O masina in care se afla patru persoane, intre care un copil, a cazut in Dunare, in judetul Caras-Severin, la aceasta ora fiind mobilizate echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), precum si scafandri.

UPDATE - Scafandrii au oprit cautarile celor patru persoane care s-ar afla in masina care a cazut in Dunare, in dreptul localitatii Coronini din judetul Caras- Severin, apa fiind foarte rece. Cautarile vor fi reluate duminica, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Scafandrii nu mai fac cautari astazi, apa este foarte rece. Ei au facut mai multe scufundari. Se vor relua cautarile maine de catre scafandrii de la ISU Mehedinti si ISU Arad”, a declarat Elena Tarla.

Scafandrii au gasit elemente ale masinii, insa nu si persoanele care s-ar fi aflat in interiorul acesteia.

UPDATE - Masina se afla la o adancime de 9 metri, iar apa are circa cinci grade Celsius. In masina se afla un barbat si o femeie, precum si copii lor - un tanar de 18 ani si un copil de sase ani.

Accidentul a avut loc sambata dupa-amiaza, in zona Coronini.

Potrivit primelor informatii transmise de ISU Caras-Severin, un apel la 112, primit in jurul orei 11.44, semnala ca un autoturism a parasit carosabilul si a cazut in Dunare, iar mai multe forte din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Serviciului Judetean de Ambulanta si Politiei s-au mobilizat la locul evenimentului.

Din datele primite de la una dintre persoanele care se aflau in masina si care a reusit sa ajunga la mal (este vorba despre un barbat de 45 de ani), se pare ca in autoturismul cazut in Dunare se mai afla patru persoane - trei adulti si un copil.

In sprijinul echipajelor ISU, vor veni si unelicopter SMURD de la Craiova si un echipaj de scafandri din Mehedinti, a adaugat sursa citata.

Purtatorul de cuvant al ISU Caras-Severin, Andreea Tarla, a precizat pentru News.ro ca la aceasta ora autoturismul a fost localizat si urmeaza interventia scafandrilor.

Citeste si:
3 sfaturi pentru alegerea celei mai bune folii de display pentru...
3 sfaturi pentru alegerea...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.