Weekendul 7-8 octombrie 2017 vine in Bucuresti cu cateva noutati. A inceput facultatea, iar evenimentele dedicate studentilor sunt din ce in ce mai multe. De la targuri de cariere si pana la conferinte pe diverse teme, Capitala ne pregateste noi surprize in acest weekend. Cu siguranta nu vor lipsi nici obisnuitele concerte si piese de teatru. 

Strongbow presents Ride in & Row on at Debarcaderul Verde - 8 octombrie 2017 - Natura multa energie si relaxare pe malul Dambovitei. Nu uita nici de activitatile in aer liber. Te vei putea bucura de plimbari cu barca sau muzica. Si de un Strongbow rece-rece.

O lectie de bune maniere, cu Maia Morgenstern - 8 octombrie 2017 - Teatrul Evreiesc de Stat - Regizorul aduce in scena o lectie de bune maniere, presarata cu putin curaj. Cateva file de poveste romaneasca sunt adunate la marele curent antisemit european. O doza de istorie care te ajuta sa ii cunosti mai bine pe prostii nostri si sa te intrebi cat mai putem sa ii lasam sa se odihneasca in pace.

Concert Acoustic Duel - 8 octombrie 2017 - Unteatru - Pe scena vor urca Doru Trascaru si Dan Byron, solisti vocali ai formatiilor The Mono Jacks si Byron. Vocile cunoscute vor prezenta publicului un spectacol inedit, in care se vor depana amintiri si se vor asculta melodii cunoscute din repertoriile celor doi artisti.

Alege startul potrivit carierei tale - 8 octombrie 2017 - ASE - Conferinta organizata de Voluntari pentru Idei si Proiecte in cadrul careia ti se vor prezenta cele mai importante oportunitati de care poti profita in perioada studentiei, primind sansa de a interactiona cu specialisti din diverse domenii si de a realiza importanta implicarii tale in mediul nonguvernamental si nu numai.

Carina pe drumul spre casă la Teatrul Odeon - 8 octombrie 2017 - Teatrul Odeon - Spectacolul spune povestea Carinei, o fetita care se pierde de parintii ei intr-unul din mall-urile orasului unde locuieste. Ajunsa singura pe strazile orasului, Carina trebuie sa gaseasca drumul spre casa. Un drum pe care il petrece alaturi de Margo – pisica orasului, cea care stie fiecare strada, fiecare bloc (mai nou sau mai vechi), fiecare piata cu tarabe sau fara, fiecare statie de metrou sau de troleibuz. Astfel, Carina are parte de o experienta unica, prin care reuseste sa descopere un oras nestiut pana atunci. Un oras colorat, care contine un pic de magie, un pic de muzica si un pic de… nebunie urbana.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Dolce Far Lente - impro show - 8 octombrie 2017 - Lente - Minutele se masoara in rasete si aplauze intr-un improshow de senzatie.

Casatoria de Gogol, regia Yuri Kordonsky - 8 octombrie 2017 - Bulandra - Se rade cu lacrimi si sughituri la Casatoria (...) Solutiile regizorale sunt excelente – mai ales transformarea monologului ezitantei Tihonovna intr-o infruntare instrumentala a posibililor logodnici, in care cei cinci actori incropesc o orchestra ad hoc la talgere (Rebengiuc), acordeon (Ana), fluier (Scripcaru), trombon (Chivu), chitara (Mihailescu) – si, culmea!, toti canta minunat, la fel cum remarcabil interpreteaza romanta Valentinei Panamariova, in final, Mariana Mihut (este de neuitat in acest spectacol), Andreea Bibiri si Ana Ioana Macaria.

Practica de Tango Cafe
- 8 octombrie 2017 - Sheida Coffee & Stories - Dansul este o modalitate de cunoaste si comunicare interpersonala si intrapersonala, o forma de a te pune in armonie cu propriul trup, o lectie de maniere si un exercitiu de incredere. Vino indiferent daca esti avansat, incepator sau doar curios.

Citeste si:
Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii octombrie în mai multe...
ANM: Prognoza meteo până la...

Sunt eu, Annabel - Bucharest Fringe - 8 octombrie 2017 - Centrul Cultural pentru U.N.E.S.C.O. Nicolae Balcescu - Annabel este o fetita ca oricare alta, dintr-o familie ca oricare alta, disfunctionala precum majoritatea, care prin imaginatia sa incearca sa treaca peste certurile parintilor, crescand si ajungand fata in fata cu tentatiile adolescentei. Papusi in marime naturala, intr-un spectacol Lightwave Theatre destinat publicului adult.

Loc. Scoala de privit acasa / finisaj - 8 octombrie 2017 - Romanian Peasant Museum - In cadrul finisajului, va avea loc o discutie libera despre initiativele in cadrul comunitatilor.

Nora - Maratonul Teatrului Independent - 8 octombrie 2017 - Unteatru - Un joc al supravietuirii sau despartirii. Deciziile luate de personaje ascund fapte din trecut, care capata nou semnificatii, care le imping in directii opuse si dezvaluie o natura sufocanta a regulilor sociale care exista intre un barbat si o femeie.

Citeste si:
SAGA Festival anunță Nicki Minaj la București
SAGA Festival anunță Nicki...

Yard Sale la Centru - 7-8 octombrie 2017 - Calea Victoriei - Doua zile de cumparaturi cu buget mic, garderobe, mancare buna si muzica de calitate.

Magic Fest 2017 - Sarbatoarea Toamnei - 7-8 octombrie 2017 - Magic Place PARC - Pastrama, mititei, vin, must proaspat stors si veselie multa la sarbatoarea toamnei.

Ora de povesti - 7 octombrie 2017 - Biblioteca Metropolitana Bucuresti - Ora de povesti se intoarce cu 11 psihoterapeuti si studenti la Facultatea de Psihologie care vin sa le citeasca povesti celor mici.

Ateliere gratuite pentru liceeni Urban Up! - Bucuresti - 7 octombrie - 25 noiembrie 2017 - Participantii vor reusi sa inteleaga cum se dezvolta orasele, de ce ne intereseaza calitatea in constructii, de ce ne pasa de valorile de patrimoniu si cat de accesibile sunt anumite zone ale orasului.

Opportunity Weekend - 7-8 octombrie 2017 - Impact Hub Bucuresti - Targul iti ofera posibilitatea de a intalni oameni pasionati, de la care ai ce invata.

Citeste si:
Art Safari a deschis Muzeul secret din inima Bucureștiului
Art Safari a deschis Muzeul...

Istoria prin ochii mei - 7 octombrie 2017 - Muzeul Municipiului Bucuresti - Spectacolul tip atelier isi propune stimularea interesului pentru arta si istorie.

Teracota, mon amour! la NAG 2017 - 6-7 octombrie 2017 - Acuarela - Expozitia este realizata de Alexu Toader, un tanar art director care a renuntat la aglmeratia din Bucuresti pentru ciripiturile si viata domoala a satului Viscri, Brasov. „Teracota, mon amour!” este o colaborare intre Asociatia Imbold si Teracota Medias.

FITC / Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii 2017 - 7-14 octombrie 2017 - Teatrul Ion Creanga - Pinguini curiosi, cuprinsi de intrebari filozofice, muncitori care viseaza, din inima unui depozit, o calatorie in jurul lumii in 80 de cutii sau o poveste cu susul in jos, in care cuvintele scrise pe foi albe devin realitate – acestea sunt doar cateva dintre povestile care vor putea fi urmarite pe scena Festivalului.

O calatorie spre buricul pamantului - Expozitie-focus Petrila - 6-7 octombrie 2017 - Rezidenta BRD Scena 9 - Aduce pentru publicul vizitator nu doar fragmente din cele trei muzee - Muzeul Mamei, Muzeul Instalatorului Roman si Colonia Literara Petrila -, o arhiva de imagini fotografice animate, interventii si interventii artistice, ci tese, in cele sase incaperi, povesti despre noi toti, povesti care rad cu noi, rad de noi, plang si ne spun poezii sau hohotesc confuzia unei istorii recente.

Fest(in) pe Bulevard - 7-18 octombrie 2017 - Teatrul Nottara - Festivalul ajuns la cea de-a V-a editie are doua sectiuni: comedie si o tema de actualitate. Mai multe companii din strainatate vor fi invitate sa prezinte cate un spectacol, pe un text adecvat temelor propuse.

Noaptea Alba a Galeriilor - 6 octombrie 2017 - Galerii de arta, ateliere de artist, vernisaje, spatii alternative si spectacole creeaza traseul nocturn pentru oamenii care participa la Noaptea Alba a Galeriilor 2017.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.