Un baiat de 15 ani din orasul aradean Pecica a murit, miercuri dupa-amiaza, inecat intr-un lac in care s-a scaldat de la marginea localitatii, martor fiind un copil de sapte ani, care a oprit un tractorist pentru a cere ajutor. Corpul copilului a fost recuperat de scafandri dupa o ora, iar echipajul medical sosit a incercat fara succes sa-l resusciteze.

Incidentul a avut loc la marginea orasului aradean Pecica, unde exista un lac care in trecut a fost exploatat pentru scoaterea nisipului si balastului, astfel ca apa are adancime mare.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, un copil de sapte ani a cautat ajutor pe drum si a oprit un tractorist, caruia i-a relatat ca prietenul sau in varsta de 15 ani s-a inecat.

Barbatul a sunat la 112, iar la locul incidentului s-au deplasat echipaje de prim-ajutor ale ISU, insotite de scafandri, scrie News.ro.

Dupa aproape o ora, acestia au gasit copilul si l-au predat echipajului SMURD, care a aplicat timp de o ora manevrele de resuscitare, dar fara succes, fiind declarat decesul.

Conform politistilor care cerceteaza cazul, copilul era dezbracat si ar fi intrat in lac pentru a se scalda, fapt relatat si de martorul de sapte ani.

Victima avea trei frati, iar parintii au fost anuntati in timp ce se aflau la serviciu.

Cadavrul a fost ridicat de catre medicii legisti pentru efectuarea autopsiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.