Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu, initiatorul proiectului MagiCAMP, destinat in principal copiilor bolnavi de cancer, anunta ca birourile organizatiei au fost tinta unei spargeri, fiind furate jumatate din laptopuri. El spune ca nu stie daca furtul l-a vizat pe el, organizatia sau niste obiecte si face apel ca laptopurile sa fie returnate.

"In noaptea asta, biroul MagiCAMP a fost spart. Nu stiu daca am fost vizat eu, organizatia sau pur si simplu niste obiecte", anunta Voiculescu.

El relateaza ca cei care au intrat au purtat manusi si au fortat fereastra, furand doar jumatate din laptopurile din birou si nefiind interesati de banii care erau la vedere pe raft, de restul tehnicii de calcul sau de cheia de la masina parcata in fata blocului.

"Daca au fost pur si simplu hoti... si daca au vrut pur si simplu sa faca rost de bani... ii rugam sa le aduca inapoi astazi. Dincolo de obiectele pe care ar putea primi cateva sute de euro, este munca de luni de zile a echipei care organizeaza taberele pentru copii cu afectiuni grave si toate celelalte proiecte MagiCAMP", incheie Vlad Voiculescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.