Bunica fostei sefe a Autoritatii Electorale Permanente (AEP) Ana Maria Patru, in varsta de 90 de ani, a venit, miercuri, la sediul DNA Ploiesti, unde a fost citata ca martor in cel mai nou dosar de coruptie in care este implicata nepoata sa. Ea a facut un atac de panica si a fost nevoie de interventia unui echipaj al Ambulantei.

Am venit si eu aici ca asa imi vine sa plang. Am venit de acasa sa vad ce a facut DNA, ca mi-a nenorocit copilul”, a declarat bunica Anei Maria Patru, inainte de intrarea in sediul DNA.

DNA si-a batut joc de copilul meu” si ”Vreau sa-i vad la puscarie”, a mai spus bunica Anei Maria Patru, potrivit News.ro.

Femeia de 90 de ani a fost adusa de acasa, de la o distanta de patru sute de kilometri si a fost insotita de Ana Maria Patru, care a afirmat ca avocatii au solicitat prezenta unei ambulante in zona pentru bunica sa.

La un moment dat, a fost nevoie de interventia echipajului Ambulantei, in conditiile in care batrana a suferit un atac de panica.

Surse judiciare au declarat ca procurorii au chemat-o pe batrana in contextul in care suspecteaza ca Patru ar fi cumparat pe numele acesteia un teren in orasul Voluntari, iar banii pentru achizitionarea acestuia ar proveni din infractiunea de trafic de influenta.

Ana Maria Patru, plasata sub control judiciar

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente (AEP) Ana Maria Patru a fost plasata sub control judiciar, miercuri dupa-amiaza, in al doilea dosar de corptie deschis pe numele ei de catre DNA Ploiesti. Procurorii o acuza ca a cerut de la firma Siveco un milion de euro si a primit 600.000 de euro, sustinand ca va interveni la directorul unei institutii sa solutioneze in mod favorabil o investigatie care privea firma de software. Patru spune ca denuntatoarea sa este Irina Socol si sustine ca aceasta este ”bolnava”, amenintand ca ii va face plangere penala.

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.