Circulatia rutiera va fi restrictionata miercuri, in zona centrala a Capitalei, pentru mitingul organizat de sindicalistii din Cartel Alfa si Sindicatul National al Politistilor, care vor protesta in fata Guvernului.
Potrivit Brigazii Rutiere, traficul va fi restrictionat intre orele 8.30 si 16.30 pe Sos. Kiseleff, intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei, precum si de la Arcul de Triumf, in functie de numarul participantilor/mijloacelor de transport. De asemenea, in Piata Victoriei, traficul va fi asigurat in dublu sens in fata Guvernului, intre Bd. Aviatorilor si Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascar Catargiu, potrivit News.ro.

Politistii Brigazii Rutiere mai precizeaza ca nu se va permite accesul in Piata Victoriei din Str. Buzesti, din Bd. Nicolae Titulescu si din Bd. Ion Mihalache, iar pe strada Paris si pe breteaua Iancu de Hunedoara, traficul va fi directionat doar catre Bd. Aviatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.