Temperaturile ceva mai scazute din acest weekend nu trebuie sa ii tina pe bucuresteni in casa. Sfarsitul de septembrie si inceputul de octombrie vin cu cateva surprize pentru pasionatii de concerte si spectacole. 

Goran Bregovic, Bosquito, Timpuri Noi - 29 septembrie 2017 - Arenele Romane - Artistul va tine un concert in Capitala. La cererea publicului, Bregovic se intoarce in tara alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show magic. Cele doua trupe care vor canta in deschidere sunt: Bosquito si Timpuri Noi.

Vulpea si Corbul - 30 septembrie - Teatrul Coquette - Spectacolul este adaptat pe intelesul copiilor. Personajele sunt extrem de simpatice, astfel ca cei mici le vor indragi imediat, iar momentul va fi presarat cu momente savuroase.

Omul care a văzut moartea - 30 septembrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - Din distributie fac parte: Costel Constantin, Adela Marculescu, Lari Giorgescu, Marius Bodochi, Florentina Tilea, Razvan Oprea si Tatiana Oprea, iar piesa este regizata de Victor Eftimiu.

Brumarel Improvizat - 1 octombrie 2017 - "La Ciurucuri" e-n sarbatoare, Ca e ora improvizatoare. Trupa Funkey e pe scena, Si te baga in dilema. Brumarel improvizat, Locul ti l-ai rezervat?"

Comedia „Terapie în trei” - 1 octombrie 2017 - Teatrul Rosu - Comedia spune ca ai nevoie de trei oameni si de o reteta a succesului pentru a salva o casnicie.

Praslea cel Voinic si Merele de Aur - 1 octombrie 2017 - Spectacolul este o adaptare a basmului cu acelasi titlu. Piesa este interactiva si plina de umor si se adreseaza copiilor.

Magnolii si Cianura - 1 octombrie 2017 - Teatrul Coquette - O comedie politista, un spectacol labirint. Teatrul propune o mica excursie in lumea misterelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.