Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a comparat razboiul declaratiilor dintre Donald Trump si Kim-Jong-un cu disputa unor copii de gradinita.

Lavrov a apreciat ca este necesara o pauza pentru calmarea "mintilor infierbantate".

"Da, este inacceptabil sa privesti tacut aventurile militare ale Coreei de Nord, dar de asemenea este inacceptabil sa declansezi un razboi in Peninsula Coreeana", a declarat ministrul rus de Externe, potrivit News.ro.

El a pledat pentru o solutie politica, apreciind-o drept o componenta importanta a masurilor Consiliului de Securitate ONU.

"Alaturi de China, vom continua sa sustinem o abordare rezonabila si nu una emotionala, precum aceea in care niste copii de gradinita incep sa se bata si nimeni nu-i poate opri", a subliniat Lavrov.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.