Pompierii intervin, vineri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de bauturi alcoolice, in zona Faur Poarta 4 din Capitala, fiind degajari foarte mari de fum, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti – Ilfov.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov, Adrian Marin, incendiul a izbucnit la un depozit de bauturi alcoolice in Sectorul 3, zona Faur Poarta 4. Focul arde pe o suprafata de 2.000 de metri patrati, fiind degajari foarte mari de fum, scrie NEWS.RO.

Marin a precizat ca ard cauciucuri, paleti si sticle de vin pe aproximativ 1000 de metri patrati, dar ca incendiul a fost localizat, nemaiexistand risc de propagare.

Reprezentantul ISU a precizat ca pompierii au actionat initial cu trei autospeciale de stingere, o echipa de descarcerare si o autoscara, insa dispozitivul de stingere a fost suplimentat la sapte autospeciale, iar ulterior la 11 autospeciale stingere, o autospeciala CBRN, trei autoscari, o descarcerare si doua ambulante.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.