O vanzatoare din Bacau a fost reclamata la OPC pe motiv ca "face ochi dulci barbatilor". Reclamatia a fost facuta la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Bacau de o femeie din Moinesti, care s-a plans ca vanzatoarea i-a facut "ochi dulci" si sotului sau. 
”O doamna reclama o angajata de la un magazin de pe langa domiciliul dansei, ca face ochi dulci barbatilor si sotului ei si ca acesta cand ajunge acasa devine violent si o bate. Acolo nu avem noi competenta de control. I-am sugerat, i-am recomandat doamnei, in cazul in care este vorba de violenta, sa se adreseze Politiei, institutiilor abilitate. A fost o sesizare in scris”, anunta Alin Nastasa, directorul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bacau, potrivit Mediafax.ro.

Reclamanta este de parere ca sotul sau se numara printre "victimele" vanzatoarei. Reclamatia a fost depusa la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Bacau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.