Avionul care plecase din Bucuresti a fost nevoit sa ramana in aer din cauza unor probleme tehnice la sol, pe aeroportul din Catania.

In timp ce pilotii incercau sa mentina aeronava la altitudine, aparatul de zbor a intrat in turbulente, astfel ca pasagerii s-au speriat foarte tare.

Zborului i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra aeroportului Catania inainte de aterizare.

Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra aeroportului Catania inainte de aterizare, in conditiile in care pista era inspectata din cauza unui posibil impact cu o pasare a unei alte aeronave”, se arata in comunicat.

In timpul asteptarii, zborul a experimentat turbulente, iar doi pasageri au avut atac de panica. Dupa ce aeronava a aterizat in siguranta, echipajul a solicitat asistenta personalului medical pentru pasagerii afectati, potrivit companiei.

Retail jobs

Debarcarea a continuat normal dupa ce a fost acordata asistenta medicala si echipajul a urmat procedurile standard.


Despre autor:

Clara Vacaru
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmodtempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodoconsequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit essecillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat nonproident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.