Tanarul ucis de poarta de intrare in Timisoara, dinspre Lugoj, avea 24 de ani si era student in ultimul an la Facultatea de Medicina Dentara. Vlad Baici se afla in masina sa in momentul in care a inceput furtuna, iar poarta de la intrarea din oras a cazut peste autoturism, strivindu-l.

Vlad Baici era student in anul VI la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara si colaborator al Ripensia Primavera, a doua echipa a ros-galbenilor, care evolueaza in Liga a V-a.

Atat profesorii de la Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga” din Timișoara, pe care l-a absolvit, cat si cei de la Facultatea de Medicina Dentara, povestesc ca a fost un elev exceptional si foarte dedicat, informeaza Digi24.ro. Mama baiatului este angajata la Spitalul Judetean din Timisoara.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, in acest caz. Ei vor incerca sa stabileasca cine se face vinovat pentru faptul ca poarta, care a fost inaugurata in 2015 de Primaria Timisoara si care a costat 56.000 de euro, s-a prabusit atat de usor.


Masina in care se afla Vlad Baici a fost strivita de poarta de la intrarea in Timisoara, iar tanarul nu a avut nicio sansa de supravietuire (Foto: banatulazi.ro)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.