Politistii ieseni au demarat cercetari in cazul unui copil de doua luni caruia i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la scurt timp, la spital. Incidentul s-a petrecut la o biserica din localitatea Ciurea.

O familie a venit la biserica pentru a-si boteza copilul in varsta de doua luni, iar anchetatorii sustin ca micutul a plans pe tot parcursul slujbei.

Mama copilului i-a dat sa manance, iar ceremonia religioasa a continuat, baiatul fiind scaldat in cristelnita, potrivit traditiei.

Cand a fost scos din apa, parintii copilului au constatat ca micutul nu mai respira, astfel ca au fost incepute manevrele de resuscitare.

A fost chemata si o ambulanta, copilul fiind dus la Spitalul ”Sfanta Maria” din Iasi. Bebelusul a murit la spital, iar politistii au demarat cercetari in acest caz.

"Va fi efectuata necropsia, in urma careia vor fi stabilite cauzele decesului. Nu se poate spune deocamdata ca moartea a survenit prin inec, in momentul in care a fost introdus in cristelnita. Asta se va stabili in urma necropsiei. Am inceput cercetari in acest caz", a declarat luni, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Anca Vajiac.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.