Accident grav in Sibiu, provocat de un tanar in varsta de 20 de ani, fara permis si care avea o alcoolemie mare. Dupa ce masina a derapat intr-o curba usoara la dreapta si s-a rasturnat, doi tineri au murit, in timp ce alti doi au fost raniti.

Accidentul a avut loc pe DJ 107 B, in afara localitatii Pauca.

"Un sibian de 20 de ani, fara permis de conducere, cu alcoolemie de 0,84 la mie alcool pur in aerul expirat, a condus autoturismul spre judetul Alba, a derapat intr-o curba usoara la dreapta si s-a rasturnat in afara drumului", a spus Elena Welter, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu.

Doi tineri in varsta de 16 si 23 de ani si-au pierdut viata, potrivit acesteia. Ei stateau pe locurile din dreapta fata si spate, scrie hotnews.ro.

Soferul si un alt pasager in varsta de 16 ani au fost raniti usor. Ei au refuzat sa fie transportati la spital.

Tanarul este cercetat penal pentru ucidere din culpa, insa si pentru conducere pe drumurile publice fara a detine permis, noteaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.