Fiica lui Petre Daea, ministrul Agriculturii, este angajata la ministerul pe care chiar tatal ei il conduce. Intrebat daca este adevarat ca fiica lui lucreaza la ministerul sau, Daea a confirmat informatia si a spus ca aceasta lucreaza „la o unitate subordonata”, de cateva luni de zile.

"De cateva luni de zile. Este un adevar pe care nu il ocolesc si n-as avea de ce sa o fac. Si este un copil care ca si dumneavoastra incearca sa-si gaseasca rostul in viata. Sper sa-l gaseasca, iar in ceea ce ma priveste, ca parinte, o ajut sa-l gaseasca, pentru ca este firesc, este natural", a spus Daea, potrivit digi24.ro.

Jurnalistii au incercat sa afle de la ministru si cu ce se ocupa mai exact fiica sa, dar Daea a ocolit raspunsul. „E treaba celor care ii dau de lucru, eu nu stiu ce face. Si m-as bucura sa faca ceea ce trebuie si m-as bucura si m-ar interesa sa faca ceea ce i se spune”, a spus ministrul Agriculturii.

Sotia lui Petre Daea, Camelia Luchian, este director al Directiei Management Resurse Umane in cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.