O femeie si-a pierdut viata, joi seara, dupa ce a fost lovita de o motocicleta in timp ce traversa bulevardul de la iesirea din Constanta spre Valu lui Traian. In urma accidentului, motociclistul a fost grav ranit si a decedat si el la spital.

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ), cadrele medicale au fost solicitate sa intervina joi seara la un accident petrecut la iesirea din municipiul Constanta spre Valu lui Traian, dupa ce un pieton a fost lovit de o motocicleta.

Echipele SAJ care au ajuns la fata locului au constatat decesul femeii care traversa strada, iar pe barbatul care conducea motocicleta, in varsta de 33 de ani, l-au transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. La unitatea medicala, el a intrat in stop-cardiorespirator, medicii au inceput manevrele de resuscitare, dar, in pofida eforturilor depuse, a fost declarat decesul, scrie News.ro.

Politistii au stabilit, dupa primele cercetari, ca accidentul s-a produs dupa ce femeia a traversat DN3 prin loc nepermis.

Barbatul decedat in accident era medic rezident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.