Treisprezece persoane au fost ranite, joi, intr-un accident rutier produs pe DN 66 A, in localitatea Aninoasa, judetul Hunedoara, fiind implicat un microbuz de transport persoane si un autoturism. In judetul Hunedoara a fost activat Planul rosu de interventie.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), un acident s-a produs pe DN 66A la Aninoasa, in judetul Hunedoara.

Primele informatii arata ca in accident au fost implicate un microbuz de transport persoane si un autoturism, la nivelul judetului Hunedoara fiind activat Planul Rosu de interventie.

La fata locului intervin 4 echipaje SMURD, 3 ambulante SAJ si o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, 13 persoane au fost transportate de catre echipajele medicale la UPU Petrosani, unul dintre raniti fiind in stare grava.

La randul lor, reprezentantii Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara au transmis ca in accident a fost implicat un microbuz care transporta mineri.

”In urma accidentului, 13 oameni au fost transportati la spital, majoritatea cu rani usoare. O persoana are rani mai grave”, a declarat Anemona Doda, purtator de cuvant al ISU Sibiu. Circulatia rutiera este blocata pe DN 66 A, intre localitatile Aninoasa si Vulcan, in judetul Hunedoara, din cauza accidentului.

In autoturism se aflau patru persoane, iar in microbuz zece persoane.

Traficul este oprit pe ambele sensuri de mers pentru efectuarea cercetarii locului faptei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.