Accidentul a avut loc miercuri seara, cand fetita se afla la locul de joaca din Parcul Tei si a cazut cu franghia de catarat pe care se afla si care s-a desprins din suruburile in care era fixata. La fata locului a ajuns o ambulanta, iar fetita a fost transportata la spital, potrivit News.ro.

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat, joi dimineata, ca Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor face verificari si, de asemenea, la primaria are loc o ancheta interna.

"Din cate se pare, fetita nu are probleme grave. La acest moment, este o ancheta interna, iar in acelasi timp ANPC face verificari pentru a vedea a cui este vina. De asemenea, am rugat sa fie verificate din nou toate locurile de joaca din sector, unde se fac periodic verificari", a spus viceprimarul, precizand ca la acest moment locul de joaca din Parcul Tei este securizat.

Viceprimarul a mai sustinut ca locul de joaca "este unul atipic", fiind facut in perioada 2006-2007, din donatii primite de la statul azer.