Scandalul a avut loc in noaptea de 9 septembrie, la o terasa din Braila. Seful interimar al ISJ Braila, profesorul de sport Dan Gheorghita, este acuzat ca ar fi lovit un barbat de 50 de ani, angajat al localului, dupa ce profesorului si celor cu care se afla la masa li s-ar fi spus ca s-a terminat programul si ca trebuie sa plateasca si sa plece.

”In noaptea de 9 septembrie, la ora 1.00, am fost sesizati de o angajata a unei terase din Braila ca un barbat a provocat un conflict si refuza sa paraseasca localul. Colegii mei de la Ordine Publica s-au deplasat la fata locului, unde au identificat un barbat de 37 de ani, care in timpul conflictului ar fi lovit un barbat de 50 de ani din municipiul Braila. Cercetarile in acest caz continua, iar politistii au intocmit in cauza dosar penal pentru lovire sau alte violente ”, a declarat, miercuri, subsinpector Laura Dan, purtator de cuvant al Politiei Judetene Braila, potrivit News.ro.

Seful ISJ Braila neaga ca ar fi lovit pe cineva, insa admite ca in noaptea de 9 septembrie s-a aflat alaturi de cunoscuti la terasa respectiva, iar in jurul orei 01.00 doi angajati, sot si sotie, i-ar fi cerut sa plece pentru ca terasa s-a inchis.

Profesorul de sport Dan Gheorghita a fost inspector general adjunct al ISJ Braila pana la inceputul acestei luni, cand fostul sef al institutiei, Catalin Canciu, a fost demis de ministrul Educatiei, iar atributiile sale i-au fost delegate temporar adjunctului.