Social13 Septembrie 201711:42

Lectura de un minut

Un candidat la postul de ofiter a fost admis la Scoala de Politie din Slatina cu nota 3,12, la proba de interviu. Reprezentantii Centrului de Formare si Perfectionare a Politistilor "Nicolae Golescu" au explicat ca interviul nu reprezinta proba de concurs. 

Sapte candidati au concurat pentru postul de ofiter specialist in cadrul Compartimentului Administrativ. Ionut-Iulian Manea a obtinut 8,35 la proba scrisa, fiind la egalitate cu un alt candidat, anunta Libertatea.ro.

Proba de departajare a constat intr-un interviu, la care candidatii au avut doar sase intrebari, din aceeasi tematica si bibliografie ca la examenul scris.

Ionut-Iulian Manea a fost notat cu 3,12, in timp ce contracandidatul sau a primit 2,85. Desi ambii au picat interviul, cel cu 3,12 a fost declarat admis.

Potrivit legislatiei, trecerea in corpul ofiterilor se face prin concurs, de catre candidatii care au obtinut minimum nota 7 la fiecare proba. Conducerea Centrului de Formare si Perfectionare a Politistilor "Nicolae Golescu" din Slatina a precizat ca barbatul a fost admis cu nota 3,12 pentru ca interviul nu reprezinta proba de concurs.

Citeste si:
Orban, despre alegerile locale: "Cercetam posibili candidati"
Ludovic Orban, despre...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.