Profesoara de limba romana Cristina Tunegaru care a fost data afara din scoala, dupa ce a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant, dar si a amestecului Primariei Bucuresti in activitatea scolara, a anuntat ca a lansat un manual gratuit pentru elevii de clasa a V-a, informeaza digi24.ro.

"In ultimele saptamani am muncit mult si cu drag la un manual de limba romana pentru clasa a V-a care respecta noua programa. Vreau sa-l distribui gratuit tuturor copiilor si profesorilor, pentru ca nu stim cand si daca problema manualelor va fi rezolvata.

Am atasat mai jos un manuscris al manualului. Il puteti folosi ca atare si va rog sa imi trimiteti toate recomandarile, sugestiile, corecturile necesare. Mi-ar fi foarte util si un pic de sprijin pe partea grafica. Rezultatul final va fi un manual gratuit, sub licenta deschisa", a scris Cristina Tunegaru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.